Forum Posts

Fredrik
May 03, 2022
In General Questions
Is there any way to get Viewport Shading to work? Maby a button "use local Cycles for viewport shading", this would be very useful for me. As I work on my quite powerful Mac Laptop (M1 Max) and then render on my WS over CrowdRender (Optix) when I need to see more detailed results. And I would love if it would be possible to also send the finished tiles when they are finished.
0
2
13
Fredrik
Apr 28, 2022
In General Questions
How can I add CR to the Windows Firewalls accept?
0
1
6
Fredrik
Feb 19, 2022
In Future Features
I am looking for a way to use render nodes to speed up my workflow. Is it possible to make the distributed buckets smaller to be able to see a results faster in the render view? like Cinema 4Ds team renderer. Is there a way or is this planned for the future development?
1
2
15
Fredrik
Sep 03, 2020
In Getting started
Hi, Just found out about Crowd render yesterday (wow!), and have not set it up (Mac to PC slave). It renders fine I think, but I don´t se any image progress in the render view. Is that normal? Blender 2.9 and addon cr_023_bl280. Update: So now it is done, I think? But the Crowdrender still says that the local machine is rendering and the view does not still show any image? Update: It does work with the default start-scene, but not the pre-crowdrender created scene I need rendering help with. Update: I started a new scene in Blender 2.83 LTD (on both machines) and appended the last one, and set everything up again. And now it renders! But, why does not the HDRI image work? Do I need to copy it to the slave manually? Update: I just found out that I had to pack it into the blender file, File->External Data->Pack All into Blend. Thanks to: https://www.crowd-render.com/forum-1/bugs-archived/doesn-t-render-textures-on-synced-laptop So all good now :) Will not delete my progress, as it maby will help someone else. Thanks for this awesome software !!
Render view not showing any image content media
0
1
246
F
Fredrik
More actions